Ontwerp en realisatie

Pouw Reklame realiseert van ontwerp tot uitvoering. U ontvangt voor de daadwerkelijke uitvoering altijd een computertekening van het voertuig voorzien van de belettering. Zo krijgt een goed inzicht in het eindresultaat en kunt u eventuele correcties of wijzigingen aangeven.

Het beletteren kan onder de beste omstandigheden in onze eigen verwarmde hal in Badhoevedorp plaatsvinden. Natuurlijk is het soms efficiŽnter om een voertuig op de eigen standplaats of bij de autodealer te voorzien van de belettering, wat dus ook mogelijk is.

Sommige leveranciers van voertuigen brengen de belettering zelf aan. Voor hen kan Pouw Reklame een stickerpakket klaarmaken, voorzien van werktekening en instructie. Ook is het mogelijk dat een digitaal bestand wordt aangeleverd door de voertuigleveranciers met de te vervaardigen belettering. In dit geval plotten (snijden) wij het vinyl en leveren het 'plakklaar' uit.

Offerte aanvraag via website

Met dit formulier kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen voor een voertuig. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak maken. Zie hiervoor de pagina 'contact'.

Dienst:*
Voertuig merk:*
Voertuig type:*
Opbouw:
Aantal in deze uitvoering:
Ontwerp volgens:
Realisatie:
Locatie:
Bedrijfs- of dienstnaam en regio:
Uw naam:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon:
Fax:
E-mail:
Vragen en opmerkingen:
Alles ingevuld?  

© 2007-2009 Pouw Reklame V.O.F. / onder voorbehoud van wijzigingen of fouten